ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ

«ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ»

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε logistics manager. Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και το Τμήμα του Εθνικού Κήπου

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος πέντε σχολεία 일반 이력서 다운로드. Από το δικό μας σχολείο συμμετείχαν τα τμήματα Β1, Β2 και Γ2.

Στα πλαίσια του προγράμματος τα παιδιά παρακολούθησαν:

  • Οργανωμένη περιήγηση στον κήπο
  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην παιδική βιβλιοθήκη του κήπου
  • Επίσκεψη στο φυτώριο

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια των επισκέψεων έγραφαν τις παρατηρήσεις τους στα σημειωματάριά τους ως μικροί ερευνητές kt worth proposal. Με βάση αυτές τις σημειώσεις στη συνέχεια έφτιαξαν κατά άτομο και κατά ομάδες χάρτες (κατόψεις) του κήπου (τμήμα Γ2) και έγραψαν φανταστικές ιστορίες για τα ζώα και τα φυτά που είδαν, τις οποίες και εικονογράφησαν (τμήματα Β1 και Β2) thinapp. Επίσης, τα τρία τμήματα μαζί συνεργάστηκαν για την κατασκευή τρισδιάστατου επιτραπέζιου παιχνιδιού που είχε ως θέμα την αναπαράσταση του Εθνικού Κήπου gson jar.

Όλα τα παραπάνω έργα παρουσιάστηκαν στην Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου Macrium reflect. Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης (5-6-2018), οργανώθηκε εορταστική εκδήλωση στην οποία τα σχολεία παρουσίασαν το ένα στο άλλο τις δημιουργίες τους 카카오tv 동영상 다운로드. Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά έκαναν γιόγκα, έγραψαν χαϊκού, παρακολούθησαν συναυλία και κουκλοθέατρο που ετοίμασαν τα άλλα σχολεία και έπαιξαν με το διαδραστικό παιχνίδι Samsung Restore Solution 7.

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ:

Κατερίνα Καρβούνη, Μαρία Στιβαχτή, Λουκία Αγγελούση