Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Εγγραφές μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2022-2023

Ξεκινήστε εδώ

Εγγραφές μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στην  Α’ τάξη θα  πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου.

Το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου

θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 09.00 έως τις 12.00.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 

  1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Δημοτικό Σχολείο δεν απαιτείται η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τη σχολική μονάδα μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ. Οι αλλοδαποί/ές μαθητές/τριες εγγράφονται στην Α’ τάξη με ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό επίσημα μεταφρασμένο
  2. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.
  4. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/τριας(Α.Δ.Υ.Μ.). Το έντυπο χορηγείται από το Σχολείο και προσκομίζεται συμπληρωμένο το Σεπτέμβριο.
  5. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου. Το Νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο Δημοτικό.

Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο Νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου 2022) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής του/της μαθητή/τριας.

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Μαρκογιαννάκη Αικατερίνη