ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 10/01/2022

Αγαπητοί γονείς καλή χρονιά!!

Τη Δευτέρα 10/01/2022 επιστρέφουμε στο σχολείο.
Σας υπενθυμίζουμε τη διαδικασία με τα self test, έπειτα και από τις αλλαγές που πραγματοποίησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων:

– Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου από τις 10 έως τις 15 Ιανουαρίου, όλoι/ες οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί θα πραγματοποιήσουν self test, ακόμη και οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ghetto gold.

Ειδικότερα:

– Τη Δευτέρα την Τρίτη και την Παρασκευή αυτής της πρώτης εβδομάδας,  όλοι/ες οι μαθητές/τριες (εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι και νοσήσαντες) πραγματοποιούν self test έως και 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο Drama Healer.

– Την Τρίτη (18/01) και την Παρασκευή (21/01), όλοι/ες οι μαθητές/τριες (εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι και νοσήσαντες) πραγματοποιούν self test έως και 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο Environment Special.

– Δηλώνετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass.gov.grεκτυπώνετε τη Σχολική Κάρτα Μαθητή/τριας, την υπογράφετε και ο/η μαθητής/τρια την επιδεικνύει κατά την είσοδό του/της στο σχολείο 1초에 한방울 다운로드.

Η Σχολική Κάρτα μένει στην τσάντα του/της μαθητή/τριας έως τον επόμενο διαγνωστικό έλεγχο 웹한글 기안기 다운로드.

Δεν είναι αναγκαία η επίδειξη της δήλωσης  edupass.

– Έως και το Σάββατο 08/01/2022, μπορείτε να προμηθευτείτε 5 δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ (self test) από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ελέγχου των δύο πρώτων εβδομάδων λειτουργίας των σχολείων, δηλαδή από τις 10 έως τις 21 Ιανουαρίου 2022 newspaper pdf.

Παρακαλούμε θερμά, για την τήρηση της διαδικασίας και για τη συνέπεια στην πραγματοποίηση των self test, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα εμφάνισης του ιού Covid-19 στο σχολείο μας, αλλά και για την αποφυγή καθυστερήσεων στην προσέλευση των μαθητών/τριών το πρωί leo songs. Επίσης, παρακαλούμε για την τήρηση του ωραρίου στην πρωινή προσέλευση κατά την οποία παρατηρούνται καθυστερήσεις Acdsee free download.

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια του Σχολείου
Μαρκογιαννάκη Αικατερίνη