Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Ξεκινήστε εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στην Α΄ τάξη θα  πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου. Κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015. 

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 11.00 έως τις 13.00.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

  1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Δημοτικό Σχολείο δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τη σχολική μονάδα μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ.

Για τους αλλοδαπούς/ες μαθητές/τριες απαιτείται Πιστοποιητικό γέννησης (επίσημα μεταφρασμένο) ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης.

  1. Βιβλιάριο Εμβολίων του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  2. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας (λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή συμβόλαιο ενοικίασης σπιτιού θεωρημένο από την εφορία, κ.λ.π.).
  3. Βεβαίωση Φοίτησης και Πιστοποιητικό φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό, το οποίο θα σταλεί αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο. Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του Πιστοποιητικού φοίτησης, το Νηπιαγωγείο εκδίδει Βεβαίωση Φοίτησης η οποία θα προσκομιστεί από το γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο Δημοτικό σχολείο.
  4. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Χορηγείται από το Σχολείο και προσκομίζεται συμπληρωμένο το Σεπτέμβριο.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Μαρκογιαννάκη Αικατερίνη

ΕΞΕ – 22511 – 2021 – Εγγραφές μαθητών τριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-2022 – Έκδοση 1